Bedrijfsinformatie

Serverion is een onderdeel van het Rotterdamse bedrijf Blue Lemon. Dit bedrijf is opgericht in 2015 en is een all-round ICT dienstverlener welke zich gespecialiseerd heeft op de moderne internet en ICT markt. De no-nonsense cultuur welke binnen Serverion aanwezig is draagt er zorg voor dat vele klanten uitermate tevreden zijn met de afgenomen diensten en op deze manier een langdurige samenwerking aan gaan.

Specialist in webhosting en webdevelopment

Wij zijn specialisten in webhosting, webdevelopment en internet marketing. De strategie die we inzetten ligt aan de basis van je online succes.

Kwaliteit
Serverion werkt uitsluitend met hoogwaardige apparatuur om zo de continuïteit van haar diensten te kunnen blijven garanderen. Een combinatie van deskundig personeel met jarenlange ervaring, flexibele ondersteuning en professioneel advies zorgen voor een gezonde samenwerking.

15 jaar ervaring
De mensen achter Serverion hebben meer dan 15 jaar ervaring in de webhosting markt wat over het algemeen vrij uniek is. Door dit decennium aan ervaring met voor- en tegenslagen weet Serverion als geen ander hoe deze branche zich met de jaren heeft ontwikkeld en kan daarom alle klanten adviseren en voorzien van iedere gewenst vorm van webhosting, domeinregistraties, webontwikkeling en internet marketing.

Onze geschiedenis

Onze datacenters

map image